ivitetty 22.4.2017

OSALLISTU LIIKKEELLE! -KAMPANJAAN JÄLLEEN SYYSKUUUSSA 2017

Voit voittaa matkalahjakortin, yön hotellissa tai vaikkapa risteilyn! Liikkeelle!-tapahtumat ja #askelkisa tarjoavat jälleen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisellekin syyskuun 2017 aikana. Olitpa sitten aktiiviharrastaja tai halusit kokeilla uusia liikuntamahdollisuuksia, TUL:n seurat ja muut yhdistykse tarjoavat jälleen liikuntatempauksia, luontoretkiä jne. tapahtumia ympäri Suomen. 

 

LIIKKEELLE TAPAHTUMAT SUOMESSA OMALLA PAIKKAKUNNALLASI

Toteuttamalla Liikkeelle- tapahtuman seurasi osallistuu 2 kpl x 250 € arvoiseen koulutuspaketin arvontaan. Tutustu koulutustarjontaan sivuillamme: http://www.tul.fi/Koulutus/Koulutustarjonta.aspx

ILMOITA LIIKKEELLE -TAPAHTUMASI


Edut seuroille ja yhdistyksille

Liikkeelle!-tapahtumia järjestävät seurat saavat mahdollisuuden markkinoida oman seuran perustoimintaa ja uutta toimintaa. Kampanjaan osallistuvat seurat ovat esillä liiton verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Seura on mukana Liikkeelle!-kampanjassa, kun ilmoittaa tapahtumat ja harrasteliikkujamäärät TUL:n aikuisliikunnan aluevastaavalle (yhteystiedot).

Seurat saavat myös valmiit, painetut Liikkeelle!-mainokset ja -julisteet ilmaiseksi liitolta. 
Lataa Liikkeelle! -juliste A3 koossa tästä

Voit myös osallistua #askelkisaan joko joukkuekisaan tai henkilökohtaiseen kisaan. Lue lisää askelkisasta 

Osallistumalla tapahtumiin tai #askelkisaan voit voittaa arvonnassa

Osallistumalla syyskuun aikana mihin tahansa tapahtumaan, osallistut valtakunnalliseen arvontaan. Vuoden 2017 Liikkeelle!-kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan useita palkintoja mm. matkalahjakortteja, risteilylahjakortteja, tuotepalkintoja jne. Tarkemmat palkinnot julkaistaan toukokuussa 2017.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT KAMPANJASSA

VIKING LINE, MATKAVEKKA, PRO AMMATTILIITTO, 

 

Liikkeelle! - yksin ja yhdessä kaikkialla Suomessa