Askelkisan säännöt 2017

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry haastaa kaikki suomalaiset yhteisöt (työ-, yhdistys-, seura- jne.) syyskuussa 2017 toteutettavaan Askelkisaan osana TUL:n Liikkeelle! -kampanjaa. Askelia kerätään  joko yksin tai joukkueena syyskuun kahden (2) ensimmäisen viikon ajan. 

Yksin tai Joukkueena

Voit osallistua joko henkilökohtaiseen tai nelihenkisen (4) joukkuekisaan Ilmoittaudu TÄSTÄ

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 31.8.2017 klo 18.00.

Sama henkilö voi olla vain yhden joukkueen jäsen ja osallistua vain joko henkilökohtaiseen tai joukkuekisaan. Jokaiseen joukkueeseen voi nimetä lisäksi yhden varahenkilön, joka tarvittaessa voi korvata haasteen aikana sairastuneen tai muutoin estyneen joukkueen jäsenen. Varajäsenen on jatkettava joukkueessa kisan loppuun saakka.

Miten ja kuinka usein askeleet mitataan?

Askeleet mitataan PÄIVITTÄIN joko omalla askelmittarilla tai puhelimeen ladattavilla sovelluksilla kuten Accupedo jne. Joukkue vastaa itse tulosten ilmoittamisesta joukkuekohtaisella sähköisellä lomakkeella. Linkki tähän lomakkeeseen lähetetään joukkueen yhdyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. Jos tuloksia ei ole lähetetty ennen tulosten julkistamista, ei joukkueen tuloksia voida hyväksyä. Yhdyshenkilön vastuu on seurata, että joukkueen tulokset on mainittu tuloslistassa.

Miten askelmäärät ilmoitataan?

Ilmoittautumisen yhteydessä on lähetetty tuloslomakkeen linkki, jolla yhdyshenkilö tai henkilökohtaiseen kisaan ilmoittautunut henkilö ilmoittaa joukkueen/omat kertyneet askelmäärät:

Ensimmäisen viikon (1.-7.9.) askelmäärät 8.9.2016 klo 16.00 mennessä. 

Toisen viikon (8.-15.9.) askelmäärät viimeistään su 24.9.2017 klo 22.00 mennessä. 

Askelkisan ensimmäisen viikon tulokset julkaistaan TUL:n nettisivulla www.tul.fi/Aikuisliikunta/Liikkeelle/Askelkisa.aspx. Tarkistetut lopputulokset julkaistaan samoilla sivuilla viimeistään ma 25.9. Klo 10.00.

HUOM! Lopullisten tulosten julkistamisen jälkeen vastaanotettuja tuloksia ei hyväksytä.