Askelkisan säännöt 2016

TUL:n kuntoliikuntajaosto haastaa kaikki suomalaiset yhteisöt (työ-, yhdistys-, seura- jne.) syyskuussa 2016 toteutettavaan Askelkisaan osana TUL:n Liikkeelle! -kampanjaa. Askelia kerätään  joko yksin tai joukkueena syyskuun kahden (2) ensimmäisen viikon ajan eli

1.9. - 15.9.2016
 

Yksin tai porukassa

Voit osallistua joko henkilökohtaiseen tai nelihenkisen (4) joukkueen kisaan TUL:n nettisivuilla olevalla lomakkeella, johon pääset myös tästä linkistä

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 31.8.2016 klo 18.00.

 

Sama henkilö voi olla vain yhden joukkueen jäsen ja osallistua vain joko henkilökohtaiseen tai joukkuekisaan. Jokaiseen joukkueeseen voi nimetä lisäksi yhden varahenkilön, joka tarvittaessa voi korvata haasteen aikana sairastuneen tai muutoin estyneen joukkueen jäsenen. Varajäsenen on jatkettava joukkueessa kisan loppuun saakka.

 

Miten ja kuinka usein askeleet mitataan?

Askeleet mitataan PÄIVITTÄIN joko omalla askelmittarilla tai puhelimeen ladattavilla sovelluksilla kuten Accupedo jne. Joukkue vastaa itse tulosten ilmoittamisesta joukkuekohtaisella sähköisellä lomakkeella. Linkki tähän lomakkeeseen lähetetään joukkueen yhdyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. Jos tuloksia ei ole lähetetty ennen tulosten julkistamista, ei joukkueen tuloksia voida hyväksyä. Yhdyshenkilön vastuu on seurata, että joukkueen tulokset on mainittu tuloslistassa.

Yhdyshenkilö tai henkilökohtaiseen kisaan ilmoittautunut henkilö ilmoittaa joukkueen/omat kertyneet askelmäärät:

Ensimmäisen viikon (1.-7.9.) askelmäärät viimeistään su 11.9.2016 klo 22.00 mennessä

Toisen viikon (8.-15.9.) askelmäärät viimeistään su 18.9.2016 klo 22.00 mennessä

 Askelkisan ensimmäisen viikon tulokset julkaistaan TUL:n nettisivulla www.tul.fi/Aikuisliikunta/Liikkeelle/Askelkisa.aspx. Tarkistetut lopputulokset julkaistaan samoilla sivuilla viimeistään su 2.10.2016.