22


CSIT Maailmankisat 2017 

Kansainvälisen Työväen Urheiluliitto CSIT:n viidennet Maailmankisat järjestetään 13.-18.6. 2017 Latvian pääkaupungissa Riiassa. Maailmankisat tarjoaa amatööriurheilijoille hienon mahdollisuuden osallistua kansainväliseen kilpailuun sekä päästä edustamaan TUL:ää ja Suomea kymmenien maiden joukossa.

Matkapaketteja on useita ja kustannukset ovat 485-830 euroa. Hinta määräytyy matkustusmuodon (lentokone ja laiva-bussi), hotelliluokituksen ja huonekoon myötä.TUL:n joukkue

TUL:n kisajoukkueessa on yhteensä noin 170 henkilöä. Olemme siis jälleen edustettuna näyttävällä kokoonpanolla. TUL:n urheilijoita osallistuu yleisurheiluun, miesten lentopalloon, uintiin, pöytätennikseen, shakkiin, tennikseen, petankkiin, painiin/rantapainiin, judoon ja naisten minifutikseen. 
Lisäksi joukkueellamme on runsas edustus +55 kuntoilutapahtumissa. 

Järjestämme päivittäin yhteistapaaminen koko TUL-joukolle. Yhteistapaamisten aikana käymme läpi kulunutta päivää ja palkitsemme onnistujia. Onnistujista esityksen tekevät lajijohtajat. Yhteistapaamisten aika ja paikka ilmoitetaan paikan päällä Riiassa.

Liiton yleisjohto matkustaa kisajoukkueen mukana. Yleisjohdon vastuualueet jakautuvat seuraavasti:

Kimmo Suomi, TUL puheenjohtaja, TUL delegaation johtaja / Kansainvälinen yhteistyö / +358 40 188 1407 
Riku Ahola, TUL:n 1. varapuheenjohtaja, TUL joukkueenjohtaja / Nuoret päättäjät / +358 44 020 1234 
Risto Korpela, TUL pääsihteeri / Tekninen johtaja / +358 40 759 3770
Anu Rajajärvi, CSIT hallitus 
Antti Kempas, liikuntapäällikkö / Lajit / +358 50 337 5942
Tiia Kaukovuo, harrasteliikunnan kehittäjä / +55 liikkujat / +358 50 596 7813 
Kaisa Nyberg, assistentti / yleisjärjestelyt ja teknisen johdon avustaminen / +358 50 364 9412

Lisäksi kaikilla lajijoukkueilla on omat vastuulliset johtajat ja valmentajat. 

Matkustusinfo ryhmitttäin

TUL ryhmä 1 - laiva
13.6. klo. 9.30 Helsinki - Tallinna - Riika
18.6. klo. 07.30 Riika - Tallinna - Helsinki
  
Lataa ryhmän 1 matkustusohje tästä  


TUL ryhmä 2
laivamatka
13.6. klo. 9.30 Helsinki - Tallinna - Riika
18.6. klo. 10.30 Riika - Tallinna - Helsinki

Lataa ryhmän 2 matkustusohje tästä

TUL ryhmä 3
laivamatka
13.6. klo. 12.30 Helsinki - Tallinna - Riika
18.6. klo. 07.30 Riika - Tallinna - Helsinki

Lataa ryhmän 3 matkustusohje tästä
 

TUL ryhmä 4
lento
13.6. Tampere - Riika
18.6. Riika - Tampere

TUL ryhmä 5
lento
13.6. Turku - Riika
18.6. Riika - Turku

Lataa ryhmien 4 ja 5 matkustusohje tästä


TUL ryhmä 6
lento
13.6. Helsinki - Riika
18.6. Riika - Helsinki

Lataa ryhmän 6 matkustusohje tästä 

Paketit, jossa ovat lennot tai laiva- ja bussikuljetus sekä majoitus täysihoidolla valitussa hotellissa, sisältävät myös osallistumismaksun, paikalliskuljetukset Riiassa, tervetulopaketin, TUL-paidan ja kiropraktikkopalvelut.

Riikaan on mahdollisuus matkata laivalla Helsinki-Tallinna-Helsinki ja bussilla Tallinna-Riika-Tallinna. Lentoreittejä Riikaan on peräti kolme: Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Kilpailuja ja harrasteliikuntaa

Riikaan odotetaan tuhansia kilpailijoita ja harrasteliikkujia. Maailmankisoissa kilpaillaan CSIT:n mestaruuksista jalkapallossa, judossa, koripallossa, lentopallossa, mamanetissa, minifutiksessa (viisi pelaajaa), painissa, pöytätenniksessä, petankissa, rantapainissa, rantalentopallossa, rantatenniksessä (kolme pelaajaa), shakissa, tenniksessä, uinnissa ja yleisurheilussa.

Kilpailujen ohella on paljon lajiesittelyjä ja mahdollisuuksia kokeilla uusia lajeja. +55 -vuotiaille järjestetään viikon aikana päivittäin omaa harrasteliikuntaa, joka sisältää kaikkea mahdollista ”maan ja taivaan väliltä”, muun muassa sauvakävelyä, joogaa, meditaatiota, voimistelua ja kuntojumppaa. TUL:ltä lähtee tämän ryhmän mukaan harrasteliikunnan kehittäjä Tiia Kaukovuo. Lajikokeiluihin voi osallistua kaikki ne, joilla on kisapassi. Voit katsoa tarkemmat lajitutustumiset oheisesta linkistä Lajikokeilut  

Vastaa kyselyyn ja ilmoittaudu jo alustavasti lajeihin alla olevasta linkistä 

Ilmoittautuminen lajikokeiluihin

Harrasteliikunnan kehittäjä Tiia Kaukovuo pyrkii mahdollisuuksien mukaan olemaan aina aamupäivisin lajikokeiluissa mukana.


Maailmankisat ei ole tarkoitettu huippu-urheilijoille, vaan amatööriurheilijoille, työpaikkojen joukkueille ja liikunnasta kiinnostuneille harrastajille. Viikko tarjoaa kaikille osallistujille unohtumattomia tunnelmia urheilun, liikunnan, kulttuurin, ystävyyden ja kansainvälisyyden parissa. Lajien säännöissä  onrajoituksia koskien esimerkiksi EM- ja MM -kilpailuihin sekä olympialaisiin osallistumista. 

- CSIT haluaa korostaa amatööriurheilua ja työpaikkaliikuntaan. Amatööriurheiluun liittyvät CSIT:n säännöt tarkoittavat TUL:lle sitä, että esimerkiksi Rion olympialaisiin osallistuneet seitsemän TUL:n urheilijaa eivät saa osallistua Riian Maailmankisoihin, liikuntapäällikkö Antti Kempas sanoo.

Oheisesta linkistä on tarkemmat kuvaukset kisojen tapahtumapaikoista.  
http://wsg2017.com/en/sport-facilities/

Avajaiset pidetään 13.6. klo 20. Skonto stadionilla. Avajaisparaati lähtee liikenteeseen jo klo 18.30 Esplanadilta (tapaamispaikka Brivibas ja Kalpaka -katujen risteyksessä) 
Esplanadi kartalla

Lisää tietoa avajaisista tulossa lähiaikoina...

 

Ennakkoilmoittautuminen on tehtävä 5.2.2017 mennessä (50 prosenttia maksusta). Tämän jälkeen tehdyistä ilmoittautumista perimme ylimääräisen maksun 30% hinnasta, joka peritään loppumaksun yhteydessä. 

Lopullinen ilmoittautuminen (nimet, kilpailusarjat ym.) on tehtävä 28.4.2017 mennessä ja maksettava loppumaksu. 

Tiedustelut
1) Kilpailujen osalta liikuntapäällikkö Antti Kempas, 050 337 5942, antti.kempas@tul.fi.

2) +55 -kunto- ja harrasteliikkujien osalta harrasteliikunnan kehittäjä Tiia Kaukovuo, 050 596 7813, tiia.kaukovuo@tul.fi,

Maailmankisojen www-sivut: www.wsg2017.com. TUL:n www-sivut: www.tul.fi


Arkisto:

Tästä pääset matkapaketteihin

Tästä pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen ja lukemaan ohjeet