08

TUL:n nuoriso- ja koulutusvaliokunta järjestävät ensi vuoden aikana Nuoret päättäjät –koulutuksen. Koulutuksessa osallistujaa saa hyvän pohjan toimia seurassa ja liiton eri tehtävissä. Nuori päättäjä osaa ja uskaltaa kehittää yhteistyössä yhteisöään.

Koulutus sisältää neljä lähijaksoa ja yhden kansainvälisen Youth in action –seminaarin. Koulutukset ovat 22.-23.4. Kisakeskuksessa, 20.05. Helsingissä, 23.-24.09. Turussa ja 4.11. Helsingissä. Koulutuksen sisältö on monipuolinen. Koulutuksessa käsitellään vaikuttamista ja vaikuttamisen keinoja, urheilujärjestö- ja seurarakennetta, hankkeita, tukia, tapahtumatuotantoa, sekä viestintää että markkinointia.

Koulutuksen hinta on 300 euroa osallistujalta ja se on tarkoitettu 16 -25 -vuotiaille seuratoimijoille, jotka ovat kiinnostuneet seuransa ja itsensä kehittämisestä. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, majoituksen ja ruokailut.

Youth in action –seminaari pidetään 13.-18.6. välisellä ajalla Riiassa. TUL:n nuorisovaliokunta tukee Nuoret päättäjät –koulutukseen osallistujia 120 eurolla (tapahtumalisenssi) ja loppumaksu jää opiskelijan itsensä hoidettavaksi.

Haku on käynnissä. Hakeminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta www.tul.fi –sivustolta. Hakuaika päättyy 15.1.2017. Tavoitteena on saada kaikilta neljältä TUL:n alueelta muutama opiskelija mukaan.