16

Lahjoitamme TUL:n jäsenseurojen jäsenille Suomen Hostellijärjestön kaksivuotisia henkilökohtaisia kansainvälisiä hostellikortteja. Edun arvo on 30 euroa ja hostellikortteja on tarjolla vain 200 kappaleen erä.  

Kortti on voimassa vuoden 2018 loppuun, jolloin siihen liittyvä jäsenyys päättyy automaattisesti. Kortista ei aiheudu TUL:n jäsenelle mitään kustannuksia eikä se velvoita mihinkään. Mikäli kortti on uusittava kesken sen voimassaoloajan, maksaa kortin haltija sen uusimisesta normaalin 30 euron jäsenetuhinnan. 

Hostellikortilla saat vähintään 10 prosentin alennuksen majoituksesta myös ulkomailla HI-hostelleissa sekä useita muita matkailuun liittyviä alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa ja vinkkejä edullisista majoitusvaihtoehdoista Suomessa ja maailmalla seitsemän kertaa vuodessa suoraan sähköpostiisi.

Tilatessasi hostellikortin, saat samalla Suomen Hostellijärjestön jäsenyyden. Kortin tilaus tapahtuu nettilinkin kautta, josta tilaustiedot välittyvät sekä Suomen Hostellijärjestölle että TUL:lle.

Hostellikortti on henkilökohtainen, eikä alennus koske ryhmämatkoja. Kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat kuitenkin oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin. Seuran ulkomaan joukkuematkoille kannattaa ostaa Hostellijärjestöstä erillinen kansainvälinen ryhmähostellikortti, jolloin koko joukkue yöpyy jäsenhintaan hostellissa.

Tilaa ilmainen hostellikorttisi mahdollisimman pian ja viimeistään 30.11. Toimitamme tämän jälkeen kortit tilaajille postitse. Tarjous on tarkoitettu vain TUL:n jäsenseurojen jäsenille ja jäsenyys tarkistetaan pistokokein.

Tästä linkistä pääset tilaamaan oman ilmaisen korttisi.

Lisätietoa hostelleista ja varaukset Suomen hostelleihin: www.hostellit.fi
Varaukset ulkomaisiiin HI-hostelleihin: www.hostellit.fi/hostellit-ulkomailla