08

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry viettää vuonna 2019 100-vuotisjuhlavuottaan.

 

Nyt voit osallistua juhlavuoden tekemiseen ehdottamalla sille nimeä. 
Heitä siis luovuutesi valloilleen!

Kilpailuaika: 9.2. - 15.3.2017

Osallistuminen: Kilpailuun osallistumalla osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Osallistuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. 

Avaa lomake tästä

Palkinto: Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan TUL tuotepalkintoja. 

Nimen valinta: Päätöksen nimikilpailun voittajasta tekee järjestäjien valitsema raati. Juhlavuoden nimi voidaan valita kilpailuehdotusten joukosta. Kilpailun järjestäjillä on oikeus muokata nimiehdotusta tai olla valitsematta juhlavuoden nimeä ehdotusten joukosta. 

Nimiehdotuksen käyttöoikeudet: Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki luovutettavissa olevat oikeudet ehdottamaansa nimeen kilpailun järjestäjille. Järjestäjillä on oikeus muun muassa nimen julkaisuun sekä käyttöön markkinoinnissa ja tuotemerkkinä. Järjestäjillä on oikeus suojata nimi, muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä.

Osallistujan tiedot ja niiden julkaiseminen: Osallistuja vastaa järjestäjille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Osallistujan henkilötietoja käytetään vain kilpailuun liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei käytetä tai luovuteta markkinointitarkoituksiin. Järjestäjillä on oikeus julkaista kilpailun voittajan sekä arvontapalkintojen voittajien nimet eri medioissa.

Alaikäisen osallistuminen: Jos kilpailun tai arvonnan voittaja on alaikäinen, nimen julkaisemiseen tarvitaan huoltajan suostumus.

Kilpailun järjestäjä: Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry