24


TUL ry:n vuosittain järjestämä askelkisa käydään 1.9.-15.9.2017. Askeleita voi kerätä joko yksin tai joukkueena. Eniten askeltaneet palkitaan yhteistyökumppaniemme tarjoamilla tuotepalkinnoille. Kisaan voi ilmoittautua täältä.

Askelkisan idea on yksinkertainen: kerää askelia työmatkoilla, kauppareissulla tai vaikka harrastuksissa. Laske askelten määrä askelmittarin, aktiivisuusrannekkeen tai oman arvion perusteella. 

Jaa meille oma tapasi liikkua tunnisteella #askelkisa.

Viime vuoden syyskuussa kisaan osallistui lähes 400 askeltajaa. Askelkisa on osa TUL:n Liikkeelle!-liikuntakuukautta.

Edellisvuosien osallistujien palautteita:

Tämä on mielenkiintoistakin ja nyt kun on itsekin seurannut tässä viikon miten omat askeleet kertyvät, niin kyllä siinä saa istumatyöläinen töitä tehdäkin, ei ne askeleet itsestään kerry. On myös hyvä huomata mikä on huonoimman ja parhaimman päivän ero askeleissa.”

Hienoa tässä on, kun näkee toisten tuloksia, että miten paljon niitä askeleita voi tosiaan tulla, niin haastaa itseään vain parempaan suoritukseen. Kivointa on se, kun saa työporukan kanssa tehtyä jotain yhdessä ja tsempattua toisiamme.”

Kiva idea tämä askelkisa! Ainakin meidän työpaikalla se herätti keskustelua ja ideointia miten arkeen saa lisää askelia!