30
Tanssia, musiikkia, karatea, painonnostoa, pöytätennistä, shakkia – TUL Joy Games on yhdistelmä liikuntaa ja kulttuuria. Tapahtuma järjestettiin Seinäjoella 27.– 29.10.2017. Tapahtuma keräsi viikonlopun aikana lähes 2000 osallistujaa. TUL Joy Games on kahdesti vuodessa järjestettävä nuorisotapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda eri lajien harrastajat yhteen kilpailemaan ja tutustumaan uusiin lajeihin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seinäjoen tapahtuma oli monipuolinen sekoitus liikuntaa ja kulttuuria. Musiikista vastasi RosKabaree -orkesteri, joka soitti kaksi koululaisille suunnattua päiväkeikkaa Marttilan koululla perjantaina 27.10. 

TUL Joy Games teki tapahtuman aikana yhteistyötä neljän mailapeliliiton kanssa. Neljän liiton yhteinen hankekoordinaattori Maria Hokkanen oli todella tyytyväinen torstain ja perjantain koulukiertueisiin. Tilaisuudet järjestettiin urheilutalolla, Pruukin koululla ja Elisa-monitoimihallilla, jossa eri mailapelejä kokeili yli 100 koululaista.

Tapahtuman huippuhetki koettiin lauantaina 28.10., kun TUL:n avoimet disco- ja showtanssin mestaruuskilpailut alkoivat. Kilpailussa nähtiin 48 loistavaa esitystä. Äänen ja liikkeen synkronia, eleet ja ilmeet sekä upeat puvut toivat iloa niin lavalle kuin katsomoon. 

"TUL Joy Games -tapahtuma oli nuorten tullilaisten ja Etelä-Pohjalaisen seuraväen ja talkoolaisten tahtotilan näyttö yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Seitsemän lajia, useita oheistapahtumia ja tyytyväisiä osallistujia”, TUL:n lasten ja nuorten aluevastaava Jarkko Tenkula summaa.

Seuraavan kerran TUL Joy Games järjestetään helmikuussa 2018 Joensuussa ja lokakuussa Turussa.