Leiritoiminta

TUL:n nuorisovaliokunta järjestää leiritoimintaa yhteistyössä alueiden, piirien ja seurojen sekä sisarjärjestöjen kanssa. TUL on perinteinen leiritoiminnan järjestäjä. Leireillä on koulutetut ja osaavat aikuiset ohjaajina.

TUL:n leireillä voi harrastaa ja kokeilla uusia lajeja, kokea hienoja elämyksiä, saada uusia ystäviä ja saada ikimuistoisia muistoja kesän parhaasta leiristä. Leirit ovat kesäaikana 5-7 vuorokauden pituisia ja keväisin/syksyisin viikonlopun mittaisia. Leireillä saattaa olla teema, jonka mukaan leirillä ollaan ja eletään.

Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat leireillä ajankohdan ja paikan mukaan. Kesäleireillä majoitutaan usein teltoissa. Muina vuodenaikoina majoitus tapahtuu useasti sisämajoituksena.

Leiriohjaajana voi toimia koulutettu TUL:n leiriohjaajakurssin suorittanut aikuinen. Leireillä toimii myös koulutettuja apuohjaajia, jotka ovat myös samaisen kurssin suorittaneet. Leiriohjaajakoulutuksesta saat lisätietoja koulutuksen osiosta.

TUL:n leiritoimintaan voi antaa ideoita ja vinkkejä. TUL:n nuorisovaliokunta ottaa mielellään vastaan palautetta ja ideoita tulevien leirien suunnitteluun.

Leirikalenteri:

03.-05.03.2017 TUL:n läntisen alueen talvileiri, Ahtelan leirikeskus, Sauvo, esite
05.-08.06.2017 TUL:n pohjoisen alueen kesäleiri, Virpiniemi, Oulu, esite
02.-07.07.2017 TUL:n läntisen alueen, Ahtelan leirikeskus, Sauvo, esiteilmoittautumislomake
03.-08.07.2017 Pohjantähti –leiri, Kisakeskus, Fiskars, esite, leirikirjeilmoittautumislomake, ohjelma
06.-08.10.2017 TUL:n läntisen alueen syysleiri, Ahtelan leirikeskus, Sauvo