TUL:n jäsenkortti 2015

Tule mukaan TUL:n jäsenkorttitilaukseen. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Saat jäsenistölle muovisen kortin kotiin postitettuna. Samassa kuoressa, samalla postimaksulla lähetät jäsenmaksun, jäsenkortin ja halutessasi muuta jäsentietoa.

Kustannukset ovat noin 1,60 e - 2,00 e/kortti jäsenmäärästä, kortin seurakohtaisesta personoinnista ja lisäliitteiden määrästä riippuen.

Kortin tarkkaa hintaa ei voi määritellä, koska seura saa kortin haluamillaan palveluilla ja teksteillä. TUL:n yhteistilauksella kortin toteuttaminen & saatavuus on mahdollista pienillekin seuroille.

Kortin etupuoli on kuvan mukainen. Kortin takapuoli räätälöidään seuran haluamalla tavalla, sinne voi myös painattaa omat yhteistyökumppanilogonsa.

Korttia voi tilata myös könttätilauksena jäsenluvun mukaisesti. Tällöin kustannuksista jää pois palvelupaketti (saate, kirjekuori & postimaksu, jäsenmaksupaperi). Kortin hinta on tällöin alle euron. Esimerkiksi 200 jäsenen seuralle korttikohtainen kustannus on noin 2,00 e ja 600 jäsenen seuralle noin 1,60 e.

Esimerkkihinnat sisältävät:
+ seuralle yksilöidyn jäsenkortin (kortin takaosa)
+ saatekirjeen + jäsenmaksukeräyksen
+ kirjekuoren
+ postimaksun

Lähetä sitoumus/tilauslomake liittoon. Tarkemmat toimenpideohjeet lähetämme suoraan jäsenkortin tilaaville seuroille. Kortit tekee ja koko palvelun tuottaa Aventra.


TUL ei vastaa esimerkkihintojen pitävyydestä, koska seuran tilaama palvelu, logomäärä ja postimaksujen mahdollinen hinnankorotus vaikuttavat lopulliseen hintaan.

 

Lisätietoja antaa TUL:n markkinointiassistentti Eija Pahkamaa, 050 383 5418 tai eija.pahkamaa(at)tul.fi.

Tästä linkistä pääset kortin tilauslomakkeeseen.

Uusi seurasi jäsenkortti edullisesti

Jos seurasi on aikaisempina vuosina tilannut TUL:n jäsenkortin ja vuoden 2015 saatteen tai kortin takaosan ulkoasuun ei tule muutoksia, saa seura ns. kanta-asiakasetuna kortin perusmaksun hinnalla, jolloin hinnaksi tulee 1,40 e - 1,60 e/kortti.

Kortin tarkkaa hintaa ei voi määritellä, koska seura saa kortin haluamillaan palveluilla ja teksteillä.

Korttia voi edelleen tilata myös könttätilauksena jäsenluvun mukaisesti. Tällöin kustannuksista jää pois palvelupaketti (saate, kirjekuori & postimaksu, jäsenmaksupaperi) ja kortin hinta jää alle euroon.

Tästä linkistä pääset jäsenkortin uusimiseen.