Urheilun Unelma-Arpa

Urheilun arpajaiset nostetaan kokonaan uudelle tasolle lokakuusta 2013 alkaen. Urheiluseurojen uusi virallinen arpa on nimeltään Urheilun Unelma-Arpa. Voittoluettelo on laajempi kuin koskaan ja siitä löytyy yli 100 000 voittoa enemmän Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n toteuttamiin Lumilyhty-arpajaisiin verrattuna. Jatkuva myyntiaika ympäri vuoden parantaa lisäksi seurojen varainhankintaa huomattavasti.

Syksyn/Talven arpajaisten myyntiaika seuroille alkaa 15.10.2013 ja loppuu 14.4.2014.

Ottamalla uuden Urheilun Unelma-Arvan seuran varainhankinnan välineeksi, keräätte seurallenne helposti verotonta toimintarahaa. Unelma-Arpajaisten voittoluettelo on Suomen laajin ja palkinnot upeita!

Myymällä arpoja, seurat voivat tehdä helposti varainhankintaa turnauksissa ja kilpailuissa. Esimerkiksi 1000 arvan myynnillä seura tienaa 3000 €. Unelma-Arvan etuja ovat mm.

- Joka viides arpa voittaa!

- 2,3 miljoonan edestä upeita voittoja

- Kaikissa voittoluokissa on vapaavalintaiset voitot

- Voittotilillä voi kasvattaa voiton isommaksi

- Rekisteröidyt ei voitto-arvat osallistuvat kultaharkon arvonta

 
Tiedustelut arvoista ja tilaukset

Urheilun Unelma-Arpa Oy
puh. 010 328 3000/myyntituki
tai tilauslomake
.

Lisätietoja arpojen seuramyynnistä (linkki Urheilun Unelma-Arpa Oy:n sivuille).

TUL on mukana arpajaiset toimeenpanevassa Urheilun Unelma-Arpa Oy:ssa. Muut mukana olevat liikuntajärjestöt ovat Suomen Olympiakomitea, Suomen Voimisteluliitto SVOLI ry, Suomen Urheiluliitto ry, Suomen Hiihtoliitto ry, Suomen Uimaliitto ry, Suomen Lentopalloliitto ry, Suomen Sulkapalloliitto ry, Suomen Ampumaurheiluliitto ry, Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto ry, Suomen Luisteluliitto ry, Suomen Ampumahiihtoliitto ry, Finlands Svenska Idrott FSI rf, Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio.

iStart-julkaisujärjestelmä - ConnectingTalents Oy